Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka, latwa, pyszna...
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 748
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 162
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 88
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
kalafir podziel na czastki, umyj bardzo dokladnie, do garnaka z woda wrzuc kalafior, dodaj kostke rosolowa i przyprawy,kiedy sie ugotuje zmiksuj i dodaj lyzke masla, jezeli lubisz dodaj lyzke smietany i odrobine kopru i gotowe, mozna pic, mozna jesc z grzankami -smacznego- jezeli chcesz ja zrobic z brolula proponuja go ugotowac na parze , nie traci ani koloru,ani wlasciwosci, tyle ze gotujesz go na parze na bazie wody z kostka rosolowa-polecam