Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna zupa dla wielbicieli pieczarek i bezmięsnych potraw.
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Gołąbki siostry Anieli to ciekawa alternatywa dla klasycznej wersji tego dani...
Odsłon: 88278
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 31
Składniki
Pieczarki myjemy ,osuszamy i kroimy na 4 części. Razem z posiekaną cebulą ,dusimy na maśle. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Zalewamy wodą ,dodajemy posiekane liście lubczyku i gotujemy. Zupę miksujemy ,dodajemy śmietanę i podgrzewamy kilka minut ( nie zagotowujemy). Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z grzankami lub z paluchami chlebowymi.