Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z pieczarek to jeden z najpyszniejszych kremowych zup. Podana z naleśnikowymi ślimakami oraz śmietanką smakuje wyśmienicie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 59
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1788
Składniki
Pieczarki kroimy plasterki a cebulę w piórka. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę.
Na masełku podsmażamy pieczarki i cebulę. Następnie przekładamy je do garnka. Dodajemy bulion, ziemniaki oraz przyprawy. Gotujemy przez 50 minut.
Zupę blendujemy na gładki krem. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podaję ją z naleśnikowymi ślimaczkami, śmietanką i natką pietruszki. Gotowe… Smacznego