Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna rozgrzewająca zupa kem - idealna na chłodne jesienne dni.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Dynię kroimy w kawałki. Skrapiamy odrobiną oliwy i pieczemy aż zmięknie.
Do gotującej się wody wrzucamy seler i marchewkę. Gdy lekko zmiękną dodajemy pieczoną dynię.
Gdy warzywa zmiękną blendujemy całość z dodatkiem oliwy z oliwek i sera fety. Dodajemy sól, pieprz, tymianek.
Posypujemy siekaną bazylią i orzechami nerkowca.