Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 04-12-2008
Doskonała,szybka zupa.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 39
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 86
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 205
Składniki
Por kroimu na kawałki uprzednio umyte,seler obieramy,kroimy w kostkę,zielone drobniutko siekamy.W garnku roztapiamy masło,wrzucamy czosnek,seler i por,podduszamy do miękkości,nie przypalamy.Ziemniak obrany gotujemy(a jeszcze lepiej jak gotujemy ziemniaki do drugiego dania,wtedy mamy gotowe)Do podduszonych warzyw wlewamy wywar z ziemniaków,wszystko miksujemy razem z jednym ziemniakiem i zielonym,dodajemy kostkę- rosół z kury,zagotowujemy z kostką .Smacznego