Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz gęste zupy zrobione z niczego to super sprawdzi się ten przepis.
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 367
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 395
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14769
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 367
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 395
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14769
Składniki
Warzywa pokrojone w większą kostkę smażymy na oliwie na złoty kolor doprawiając odrobiną soli.
Ziemniaki I brokuł zalewamy wywarem lub woda (wtedy dodajemy kosteke warzywna ) Gotowe warzywa przełóż do ziemniaków gotuj do miękkości dopraw solą i pieprzem. Dodaj przecier pomidorowy.Jeśli wszystko mamy miękkie miksujemy blenderem.
Na patelni rozpuszczamy masło z tymiankiem i rozmarynem. Chleb kroimy w mała kostkę i rumienimy na złoty kolor. Na koniec dodajemy odrobinę startego świeżego imbiru. Podajemy z jogurtem naturalnym.