Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z zielonych warzyw to świetna propozycja na lekki obiad. Dodatek groszku ptysiowego fajnie podkreśla smak kremu. Polecam.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27493
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1244
Składniki
Ziemniaki, pietruszkę, cukinię obieramy i kroimy w kostkę. Brokuł dzielimy na mniejsze różyczki. Ze szparagów pozbywamy się twardych części. Szparagi i seler naciowy kroimy w kostkę. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy. Wrzucamy warzywa i smażymy 5 minut. Do garnka wlewamy wodę, zagotowujemy i wrzucamy warzywa. Dodajemy liście laurowe i ziele angielskie, gotujemy do miękkości warzyw. Przyprawiamy. Następnie wyjmujemy z zupy liście i ziele angielskie i miksujemy zupę na gładki krem. Podajemy z groszkiem ptysiowym. Smacznego ;)