Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna zupa na obiad.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Wykonanie: Paprykę oczyścić z nasion, następnie rozgrzać olej, wrzucić paprykę, przyprawić do smaku i podsmażyć. Zalać bulionem i dusić pod przykryciem przez pół godziny. Po czym zupę zmiksować, posypać posiekaną bazylią. Podawać z dodatkiem jogurtu naturalnego.