Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, aromatyczna zupa, doskonale sprawdza się na imprezach, można przygotować wcześniej, na następny dzień, jak smaki się przegryzą, jest jeszcze smaczniejsza
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 232
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 122
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 232
Składniki
1. z porcji rosołowej, marchewki, kawałka selera i przypieczonej cebulki ugotować rosół, 2. pieczarki obrać, pokroic dość grubo, cebule pokroić w kostke, poddusic na oleju, dodać pieczarki, chwile podsmażyc, 3. marchew i selera pokroić w cienkie słupeczki (julienne), pora w krążki, z rosołu wyjąć mięso i warzywa, włożyć surowe, pokrojone warzywa, chwilę gotować, dodać pokrojoną w paseczki pierś, pieczarki i pokrojoną paprykę, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, chwilę pogotować, uważać, żeby warzywa się nie rozgotowały, posypać pokrojona natką pietruszki, smacznego