Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa kukurydziana"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 28
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 25
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Warzywa i mięso zalej wodą, dodaj przyprawy i gotuj około 60 minut. Kiedy mięso jest już miękkie, przecedź wywar. Ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, kukurydzę odsącz z zalewy.
Do wywaru włóż ziemniaki i gotuj do miękkości. Dodaj odsączoną kukurydzę i całość zmiksuj. Podgrzej zupę, aby była gorąca. Przypraw, podaj z grzankami.
Przepis nadesłała Paulina Jakubczak z Zawiercia</strong>Źródło: Takie jest życie