Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA SYTA I ROZGRZEWAJĄCA :)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 55
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
BOCZEK POKROIĆ I PODSMAŻYĆ NA PATELNI NASTĘPNIE DODAĆ POR POKROJONY W PÓŁPLASTERKI, MARCHEWKĘ POKROJONĄ W PLASTERKI CHWILĘ SMAŻYĆ
WSZYSTKIE SKŁADNIKI Z PATELNI PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA W KTÓRYM BĘDZIEMY GOTOWAĆ ZUPĘ. ZALAĆ WSZYSTKO BULIONEM I GOTOWAĆ.
GDY MARCHEWKA BĘDZIE NA WPÓŁ MIĘKKA DODAĆ MAKARON I GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI NA KONIEC DODAĆ FASOLĘ DOPRAWIĆ DO SMAKU CHILI, PIEPRZEM I VEGETĄ.
PO NALANIU ZUPY NA TALERZE POSYPAĆ ŻÓŁTYM SEREM I GOTOWE SMACZNEGO ;)