Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem lubię w kuchni eksperymentować i zupa miętowa jest właśnie smacznym wynikiem takiego eksperymentu ;)
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Przepyszny i błyskawiczny sposób na czekoladowe babeczki, które wypełnione są...
Odsłon: 46
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 37
Dzisiaj zapiekanki które przygotowała moja wnuczka. Zapiekanki dobrze zapiecz...
Odsłon: 121
Składniki
Ze skrzydełka przygotować wywar. Następnie dodać dokładnie umyte sałatkę, miętę i odcedzony groszek. Gotować przez ok. 15 min. Doprawić przyprawami.
Z masła i mąki przygotować zasmażkę, którą należy dodać do zupy i zagotować. Całość, w tym mięso ze skrzydełka przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować na krem. Podawać z kleksem ze śmietany i grzankami. Smacznego!