Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Minestrone czyli włoska zupa z dużą ilością warzyw z makaronem.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 604
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1756
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 255
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
1. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. 2. Pieczarki i pora kroimy w plasterki. 3. Marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 4. Czerwoną paprykę kroimy w paseczki. 5. W garnczku podsmażamy cebulę i dodajemy czosnek i pora. 6. Następnie dodajemy startą marchewkę, fasolkę zieloną i szpinak. Wszystko mieszamy razem i podsmażamy. 7. Dodajemy pomidory z puszki i dusimy jeszcze około 3 minut. 8. Warzywa zalewamy wywarem warzywnym i mieszamy. 9. Dodajemy makaron i gotujemy do miękkości makaronu. 10. Pod koniec gotowania doprawiamy solą i pieprzem oraz posypujemy posiekana pietruszką.