Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa musztardowa"
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 66
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8935
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 137
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 290
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2929
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 66
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8935
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 137
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 34
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 290
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2929
Składniki
Zalej kości wodą, dodaj przyprawy, kostkę rosołową i ugotuj wywar. Pokrój boczek z cebulką i podsmaż. Dodaj pokrojone ziemniaki, marchewkę. Smaż chwilę. Włóż do wywaru. Dodaj czosnek, musztardę. Ugotuj.
Zrób zasmażkę z mąki i smalcu. Rozprowadź wodą, wlej do zupy. Zagotuj, jeszcze raz przypraw.
czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 1,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie