Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu, syta i bardzo rozgrzewająca zupa musztardowa z kiełbasą, boczkiem i ziemniakami. Idealna na jesień i zimę.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 79
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 79
Składniki
Kiełbasę kroimy w cienie półplasterki a boczek w kostkę. Por kroimy w pół krążki. Na patelni podsmażamy boczek i kiełbasę aż się przyrumienią i wytopi się tłuszczyk. Wtedy dodajemy pora i razem podsmażamy aż zmięknie. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Gotujemy w większej ilości osolonej wody do miękkości. Do ugotowanych ziemniaków dodajemy całą zawartość patelni i zagotowujemy. Śmietanę i musztardę roztrzepujemy w małej ilości zupy i wlewamy go garnka. Doprawiamy solą, pieprzem i majerankiem. Całość gotujemy kilka minut. Smacznego :)