Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa z dodatkiem gołebiego mięsa i warzyw jest naprawdę godna polecenia ;)
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 138
Składniki
Gołąbka zagotować. Dodać marchewkę i pietruszkę pokrojone w plastry oraz ziemniaki pokrojone w kostkę. Zagotować z przyprawami. Gdy jarzyny będą już miękkie dodać różyczki brokuła i gotować jeszcze przez kilka minut. Na końcu zupę zagęścić kremówką wymieszaną z mąką i zagotować.
Mięso z gołębia obrać i dodać do zupy. Smacznego!