Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa na lato z młodych warzyw"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 265
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 265
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 36
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 78
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 85
Składniki
Marchew, ziemniaki i seler obierz i pokrój w kostkę. Fasolkę szparagową umyj i przetnij na pół.
Umieść warzywa w garnku z wodą. Dodaj przepłukany groszek i ciecierzycę.
Całość doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj do miękkości składników. Wtedy połącz śmietanę z odrobiną wywaru i dolej do garnka.
Gotową zupę dopraw solą oraz pieprzem, wymieszaj i rozlej do talerzy. Każdą porcję posyp natką pietruszki.
<strong>Przepis nadesłała: Kinga Marciniak-Łyda</strong>Źródło: Kurier TV