Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupka na chłodniejsze dni marca, polecam.
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 337
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 723
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16888
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 337
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 723
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 16888
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 140
Składniki
-marchewkę obieramy i trzemy na tarce o grubych oczkach -ogórki trzemy na tarce o grubych oczkach -do garnka wlewamy ok 1,2 litra wody i wrzucamy do niej marchewkę , kostki rosołowe i doprowadzamy do wrzenia -następnie dodajemy makaron i gotujemy do miękkości go w wywarze ok 15 min -później dodajemy starte ogórki i pieprz -dla poprawienia smaku możemy dolać trochę wody z ogórków kiszonych(ale tylko gdy zupa jest zbyt mało aromatyczna) -gotować wszystko razem na małym ogniu ok 5 minut Smacznego