Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"Oryginalna zupa"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
*Do gotujacego sie wywaru dodajemy starta na tarce marchew, pokrojone w kostke ziemniaki i zabek czosnku. *Gdy ziemniaki beda miekkie, wyjmujemy czosnek i dodajemy starte na tarce ogorki. *Gotujemy przez 15 min. *Zdejmujemy z ognia, doprawiamy i zabielamy majonezem dla lepszego smaku. *Przed podaniem posypujemy koperkiem.