Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, rozgrzewająca zupa ogórkowa z dodatkiem kaszy jaglanej. Miła odmiana dla mojej dotychczasowej ogórkowej, którą zawsze robiłam z ryżem.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 418
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 77
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 283
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 165
Naleśniki gryczane z warzywami to ciekawe i aromatyczne danie kuchni wegański...
Odsłon: 1031
Składniki
Marchew, seler, pietruszkę i ziemniaki obieramy i kroimy w drobną kostkę, ogórki trzemy na tarce o grubych oczkach. Wodę wlewamy do garnka i doprowadzamy do wrzenia, następnie wrzucamy do niej mięso. Gotujemy 5-8 minut. Do gotującego się mięsa dodajemy pokrojoną marchew, pietruszkę, seler oraz liście laurowe i ziele angielskie. Gotujemy około 5 minut.
Następnie dodajemy ziemniaki, ogórki i kaszę jaglaną. Wszystko mieszamy i gotujemy do miękkości mięsa i warzyw.
Na końcu do zupy dodajemy śmietanę i koperek. Mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem. Podajemy na gorąco. Smacznego !!!
;-D
;-)))
;-d