Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dla was nowy przepis na szybką w wykonaniu a zarazem bardzo smaczną zupę pieczarkową, po przepis zapraszam na blog Kuchnia Domowa Agi
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 75
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 245
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 75
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 245
Składniki
Do garnka wlać od 1,5 - 2 litrów wody dodać marchew startą na tarce jarzynowej oraz resztę składników, gotować na wolnym ogniu do miękkości warzyw. Po tym czasie dodać makaron i gotować kto jak lubi a w międzyczasie usmażyć na maśle pieczarki z sokiem od cytryny
Gdy makaron jest już odpowiednio ugotowany dodać usmażone pieczarki oraz świeży koper i majeranek pogotować na wolnym ogniu przez 5 - 10 minut a w międzyczasie przygotować maślankę ze śmietaną i cukrem
Po wyznaczonym czasie wlać przygotowaną maślankę szybko zamieszać i pogotować jeszcze przez 5 minut