Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad poleca się przepyszna zupka pieczarkowa, chcecie przepis więc zapraszam na blog Kuchnia domowa Agi
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 95
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 744
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 95
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 744
Składniki
Wlać 1,5 litra wody dodać dowolne mięso oraz warzywa i przyprawę uniwersalną, gotować do jego miękkości, następnie wyjąć ugotowane mięso i dodać ziemniaki pokrojone w kostkę a gdy będą miękkie wsypać makaron gotując z nim na wolnym ogniu podsmażyć pieczarki na maśle
Jak już makaron napęczniał odpowiednio wtedy dodać podsmażone pieczarki oraz oczyszczone z kości mięso a także ziela i liść, chwilę pogotować
Jak już pieczarki są miękkie dodać świeżą natkę pietruszki a po chwili przygotowaną w trakcie wolnego gotowania śmietanę z cukrem i przecierem pomidorowym, szybko zamieszać, zagotować, zdjąć z ognia i wsypać suszona natkę pietruszki