Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa po góralsku"
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 86
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 112
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 69
Polecam.
Odsłon: 86
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 28
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 112
Składniki
Marchewki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Włóż do garnka, wlej 2 litry wody, dodaj kostkę rosołową. Gotuj do miękkości.
Serki topione rozpuść w około 1/3 szkla nki wody. Wlej do miękkiej marchewki, gotuj 5 min. Dodaj śmietanę, chwilę gotuj.
Mąkę rozrób z 1/3 szklanki wody. Wlej do zupy, energicznie mieszając, zagotuj. Przypraw solą. Podaj z ugotowanym makaronem.
<strong>Przepis przysłała Kinga Przyborowska z Biedruska.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie