Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa pomidorowa"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 23
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 208
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 188
Składniki
Obraną włoszczyznę oraz mięso i przyprawy włóż do garnka. Zalej 1 l zimnej wody. Gotuj 40 minut.
Gotowy wywar przecedź. Dodaj pomidory z puszki i przecier pomidorowy. Zupę zagotuj. Przypraw vegetą, bazylią oraz przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Żółty ser zetrzyj na tarce. Dodaj serek śmietankowy, resztę bazylii, natkę i szczypiorek. Wymieszaj ze śmietaną. Przypraw.
Naleśniki posmaruj pastą. Zwiń. Ruloniki pokrój w plasterki. Nadziej na wykałaczki. Podawaj w miseczkach z zupą.Źródło: Telemax