Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA ZUPA O INTENSYWNYM SMAKU I AROMACIE POMIDORÓW. JEST GĘSTA, DLATEGO MOŻNA ZAJADAĆ SIĘ NIĄ ZARÓWNO SOLO, JAK I Z WSZELKIMI RODZAJAMI MAKARONÓW, KLUSECZEK, CZY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 106
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 37
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 420
Proste i szybkie ciasto nie tylko na weekend
Odsłon: 175
Składniki
Pomidory, marchew, cebulę, czosnek zmiksować.
Przełożyć do garnka, a następnie zalać wodą i zagotować.
Dodać przecier pomidorowy, kostki rosołowe, masło, cukier, przyprawę uniwersalną do potraw, melisę lub bazylię i gotować na wolnym ogniu ok 25 min.
Po ugotowaniu dodać śmietankę oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego!