Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5946
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5946
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
1. mięso umyć, pokroic w kostkę, zalać wodą, gotować ma małym ogniu, 2. warzywa obrac, marchew i selera pokroic w paski, pora w plastry a ziemniaki w kostkę, gdy mięso zmięknie dodać warzywa, sól i listek laurowy, gotować, 3. czosnek i cebule pokroić, poddusić na oleju, dodać pokrojoną paprykę, dusic chwile razem, dodać do zupy, dołożyć też koncentrat pomidorowy, 4. gdy mięso i warzywa bedą miękkie, zupę zaprawić śmietaną, dodać majeranek, doprawić solą i pieprzem