Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna , pikantna i wegetarianska zupka:) Bardzo prosta i tania.
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 92
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 115
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 76
Polecam.
Odsłon: 92
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 30
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 115
Składniki
Zagotowac bulion(najlepiej warzywny),w tym czasie pokroic w poltalarki por.Na rozgrzanym oleju smazymy por az stanie sie miekki .Wrzucamy go do bulionu mieszajac i gotujac przez 40 min.Na koniec wrzucamy koperek i zolty ser.