Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka syta,szybka i bardzo smaczna,bez dużego wysiłku:) Serdecznie polecam:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Pokrojonego pora w krążki zeszklić na łyżce masła lub innego tłuszczu( jaki lubicie) Zlać wodą lub bulionem ja robiłam w wersji light,dodać pokrojoną w kostkę marchew,seler naciowy,lubczyk suszony, ziemniaki i schab . Gotować do miękkości ziemniaków. Kapustę ugotować osobno około 20min. ,dodać wraz z wodą do zupy. Zrobić na łyżce masła i mąki zasmażkę,dodać do zupy ,zagotować i doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!