Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mam dziś dla was szybki w przygotowaniu rosół bo w całe 30 minut i co jeszcze a to że razem gotowany z makaronem, pomyślicie że to niemożliwe ? a jednak
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1080
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 1080
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 174
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 613
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać porcje rosołową oraz resztę składników i zagotować, następnie zmniejszyć moc ognia i na bardzo wolnym gotować do miękkości mięsa, w trakcie dodać opaloną cebulę oraz czosnek okrojony na cztery
Jak mięso jest już miękkie wsypać dowolny makaron i gotować go na wolniutkim ogniu razem z rosołem do miękkości na koniec dodać suszoną natkę pietruszki zdjąć z ognia