Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2429
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2429
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Składniki
Wyfiletuj ryby. Rybę skrop sokiem z cytryny. Oprósz solą. Warzywa zalej 2 l wody i zagotuj.
Dodaj przyprawy i trochę skórki z cytryny, gotuj 15 minut. Włóż rybę,gotuj 15 minut, wyjmij rybę.
Do wywaru włóż filety, gotuj 15 minut,wyjmij, ostudź.
Filety oczyść z ości i skóry. Rozdrobnij widelcem, dodaj namoczoną bułkę, jajko i posiekaną natkę. Wyrób, przypraw.
Z rybnej masy formuj pulpeciki, włóż je do gorącego wywaru i gotuj 5 minut. Dopraw zupę.