Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa rybna z głów flądry"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 237
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 69
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 237
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 24
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 69
Składniki
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Pankiewicz z Gowina</strong>
Głowy fląder (bez oczu) zalej półtora litra wody. Zagotuj, zdejmij szumy. Dodaj pokrojone warzywa (bez cebuli), liście selera i pora, przyprawy, posyp solą. Gotuj 20 minut. Wyjmij głowy i zieleninę.
Cebulę posiekaj, zeszklij na maśle. Dodaj do zupy. Wlej zaharto waną zupą śmietanę, zagotuj. Przypraw, posyp posiekaną natką.
czas przygotowania 30 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie