Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa selerowa"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 239
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 239
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj, pokrój w kostkę. Por oczyść, pokrój na plasterki. Seler oczyść, pokrój w kostkę. Warzywa zalej 2 litrami wody, dodaj listek laurowy i ziele angielskie, oprósz solą. Ugotuj.
Cebulę obierz, zeszklij na maśle. Dodaj do zupy, przypraw, zagotuj. Ostudź. Z zupy wyjmij ziele i liść laurowy, zmiksuj. Posyp grzankami.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 1,30 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie