Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa serowa"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 487
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24463
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 487
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24463
Składniki
Pieczarki obierz, oczyść, drobno pokrój. Seler obierz, umyj, pokrój na cienkie plasterki.
Olej rozgrzej na patelni, podsmaż mielone mięso. Przełóż do garnka, wlej 2 litry wody. Na tej samej patelni podsmaż pieczarki.
Dodaj do mięsa razem z selerem, kostką rosołową i serkami. Gotuj 20 min. Przypraw do smaku.
<strong>Czas przygotowania 45 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2,30 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie