Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 102
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 107
Polecam.
Odsłon: 127
Składniki
Mieso mielone podsmażamy na patelni doprawiając wegetą.Pora kroimy w średnie krążki.Dodajemy to do garnka i wlewamy wodę,gotujemy.Pieczarki odsączamy i dodajemy.Za ok.10min.dodajemy serki,doprawiamy.Do smaku mozna dodac trochę smietany.