Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 48
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 92
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
MIĘSO MIELONE PRZYPRAWIĆ PRZYPRAWAMI WEDLE WŁASNEGO SMAKU. 3 LITRY WODY ZAGOTOWAĆ . Z MIĘSA FORMOWAĆ MAŁE PULPECIKI I WRZUCAĆ NA GOTUJĄCĄ SIĘ WODĘ GOTOWAĆ DO MIĘKKOŚCI PULPETÓW. ODLAĆ W WYSOKIE NACZYNIE 100 ML. WYWARU Z GOTOWANIA PULPETÓW I ROZPUŚCIĆ W NIM SERKI.(JA MIKSUJĘ ROBOTEM)
WLAĆ DO RESZTY WYWARU I ZAGOTOWAĆ. DOPRAWIĆ PIEPRZEM , MAGI. ZAPRAWIĆ MĄKĄ I PONOWNIE ZAGOTOWAĆ. PODAWAĆ Z PIECZYWEM. SMACZNEGO.