Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostania zupa szczawiowa w sezonie.
tarka o małym oczku
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 53
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 272
Składniki
Obrane i pokrojone ziemniaki gotuje się w bulionie. Gdy będą już miękkie dodaje się posiekany szczaw. Cztery żółtka ściera się na drobnym oczku na tarce. Wystarczy rozrobić je chochlą zupy i dodać do całości. Jeszcze ostatnie doprawienie solą. Gotowe.
Smacznego :)