Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję zupę nieco inną w wyglądzie i smaku niż tradycyjna pomidorowa, jarzynowa czy ogórkowa. Jest bardzo smaczna. Jednak pod wpływem marchewki i przypraw straciła swój zielony kolor. A może to i dobrze?
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 55
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 128
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 395
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 55
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 128
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 395
Składniki
Na oleju zeszklić pokrojoną cebulę, papryczkę chilli i czosnek. Do garnka wlać 2,5 - 3 l wody. Przełożyć do wody zeszklone warzywa, szpinak, startą na grubych oczkach marchewkę i pokrojoną natkę pietruszki. Dodać przyprawy. Gdy woda zacznie się gotować wsypać ryż. Teraz już gotować do miękkości ryżu jakieś 30-40 minut. To wszystko.