Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Zupa tajska z mięsem"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27492
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1243
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27492
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1243
Składniki
Kostkę rosołową rozpuść w wodzie. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień. Wsyp warzywa chińskie i gotuj na małym ogniu 10 minut.
W tym czasie uformuj z mięsa mielonego małe kulki i dorzuć je do garnka wraz z makaronem.
Masło podsmaż z mąką, dodaj do zupy, wymieszaj i rozlej na talerze. Udekoruj natką i koperkiem.
Róża Turok z Zielonej GóryŹródło: Super TV