Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa przygotowana według tego przepisu jest gęsta i sycąca. Cudownie rozgrzewa w chłodne jesienne dni.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 158
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 290
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1065
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1515
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 158
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 290
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1065
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 26
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1515
Składniki
Kiełbasę pokrój w cienkie półplasterki. Smaż na tłuszczu do czasu aż kiełbasa się zrumieni. Cebulę pokrój w kostkę, czosnek w cienkie plasterki. Marchew obierz i pokrój w kostkę. Warzywa przełóż do kiełbasy. Smaż do czasu aż warzywa zmiękną. Przełóż wszystko do garnka. Wlej bulion. Zagotuj. Do wywaru dodaj pokrojoną w półplastry cukinię, pokrojoną w paski paprykę i ziemniaki pokrojone w kostkę. Gotuj przez 15 minut. Kapustę posiekaj. Kukurydzę odsącz na sitku. Ser zetrzyj na tarce. Wszystko dodaj do zupy. Dodaj koncentrat. Gotuj jeszcze przez 10 minut. Dopraw do smaku solą, pieprzem. Przed podaniem zupę posyp posiekaną natką pietruszki.