Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa wiejska z wkładką"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 272
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 49
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 44
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka. Kiełbasę pokroić w plastry, przesmażyć razem z cebulą na maśle. Przełożyć do dużego garnka, zalać bulionem. Dodać listek laurowy, ziele angielskie, majeranek, doprawić solą i pieprzem.
Obrać warzywa z włoszczyzny, wrzucić do wywaru. Gotować przez 20 minut, potem wyjąć. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotować, aż zmiękną. Zupę posypać szczypiorkiem, udekorować bazylią lub natką.
ok. 85 minutŹródło: Twoje Imperium