Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Arbuzy lub inne melony są idealne szczególnie w upalne dni. Zawierają ponad 90% wody, więc aby były nie tylko smaczne, ale i bardziej pożywne i miały kremową konsystencję dodajemy trochę twarogu i oleju lnianego. Czarnuszka nadaje zupie lekko orientalnego smaku. Przygotowanie zajmuje kilka minut, ale niezwykły smak pozostanie na długo w naszej pamięci.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Melona obrac i pokroic na kawalki. Wlozyc do blendera i dodac maliny.
Dodac twaróg, olej lniany, prazona czarnuszke i wszystko zmiksowac. Na koniec dodac skórke i sok z cytryny i doprawic zupe sola i pieprzem.
Najlepiej serwowac od razu, mozliwie w wysokich kieliszkach.