Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa z białych warzyw z łososiem"
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 67
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1227
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 67
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 78
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 82
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1227
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 296
Składniki
W litrze wody ugotuj warzywa, poza cebulą, którą przed ugotowaniem uduś na patelni wraz z łyżką masła. Kiedy warzywa staną się miękkie, przełóż je do drugiego garnka i zmiksuj z odrobiną wywaru i ze śmietaną.
Jeśli zupa będzie zbyt gęsta, dodaj więcej wywaru. Podawaj warzywny krem z uwędzonym łososiem – ryba doskonale podkreśli smak białych warzyw.
• 25 minut • dla 4 osób • cena ok. 25 złŹródło: Show