Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 276
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 90
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 297
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 556
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 276
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 90
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 297
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 556
Składniki
Na oleju rzepakowym i maśle zeszklić cebulkę drobno pokrojoną w kostkę. Do cebulki dodać pół pęczka koperku drobno pokrojonego. Dusić na wolnym ogniu. Dodać obrane, umyte i pokrojone w małą kostkę ziemniaki. Dusić i mieszać od czasu do czasu. Zalać wrzątkiem ok 1,5 l. Gotować na wolnym ogniu do miękkości ziemniaków. Śmietanę wymieszać z mąką i kilkoma łyżkami gorącej zupy. Wlać do garnka, pomieszać, zagotować. Dodać pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku i pozostały koperek drobno posiekany. Zupę podawać gorącą z połówkami jajek. Smacznego