Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrową zieloną zupę.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 240
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5398
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 90
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 47
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 240
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5398
Składniki
1. Jarmuż podgotować w wodzie z kostką rosołową przez ok. 5-10min. Następnie jak najdrobniej zblendować. 2. Dodać pokrojoną drobno marchew oraz botwinkę i gotować przez kolejne 10min. 3. Następnie dodać pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną cukinię. Dodać ocet i cukier oraz po odrobinie pieprzu, soli, majeranku i bazylii. Gotować przez kolejne 10min do miękkości ziemniaków.