Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kabanosy stanowią nie tylko świetną przekąskę, ale także wyśmienity dodatek do zupy. Polecam!
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 95
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 159
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1126
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 538
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 59
Danie obiadowe z wykorzystaniem makaronu jest proste w przygotowaniu, wzbogac...
Odsłon: 95
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 159
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 29
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1126
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 538
Składniki
Ze skrzydełka i selera przygotować wywar. W osobnym garnku ugotować makaron z dodatkiem soli. Odcedzić i ostudzić. Na patelni usmażyć boczek pokrojony w paski, po czym dodać pokrojonego kabanosa. Smażyć ok. 10-15 min.( wytopiony tłuszcz pozostawić do zasmażki ). Gotowe przełożyć do wywaru, przyprawić do smaku.
Na tłuszczu z boczku przygotować zasmażkę złotego koloru i doprawić zupę. Na koniec do zupy przełożyć makaron, wymieszać.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!