Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 823
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 127
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 823
Polecam.
Odsłon: 1045
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 127
Składniki
Z warzyw i mięsa z dodatkiem pieprzu, soli ugotować bulion. Ugotowane warzywa przeznaczyć na sałatkę warzywną. Mięso ładnie oddzielić od kości i poszarpać na kawałki. Bulion przecedzić. Do gotującego się bulionu dodać pokrojoną kapustę pekińską, można pominąć jej grubsze części podczas krojenia. Następnie dodać odsączoną na sicie kukurydzę i ugotowany wg przepisu na opakowaniu makaron nitki. Dodać jeszcze dwie łyżki majonezu, pieprz kolorowy świeżo mielony i sól do smaku. Na talerzu ułożyć poszarpane mięso i zalać gorącą zupą. Smacznego.