Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa z kapusty"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 213
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 70
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 213
Składniki
Wlej rosół do garnka, włóż pokrojone niezbyt drobno warzywa, listek laurowy i ziele angielskie. Gotuj do miękkości warzyw. Wyjmij listek i ziele, dokładnie zmiksuj zupę. Dopraw.
Pokrój bagietkę w ukośne plastry. Podpiecz w piekarniku albo na patelni na złoty kolor.
Nałóż zupę na talerze. Udekoruj kleksem śmietany. Posyp kminkiem i koperkiem.Źródło: Chwila dla Ciebie