Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobra na kaca po zabawie karnawałowej.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Sposób przygotowania: Cebulę posiekać, przesmażyć na 1 łyżce masła, dodać kapustę i smażyć przez 15 minut na wolnym ogniu. Grzyby zalać 1 litrą wody, wrzucić kostki rosołowe i ugotować do miękkości. Po czym dodać do kapusty i zaciągnąć zasmażką zrobioną z mąki, reszty masła, rozprowadzoną gorącym bulionem z kapusty, zagotować i doprawić do smaku solą i pieprzem. Całość zaprawić śmietaną i podawać z pieczywem lub ziemniakami.