Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, gęsta i sycąca. Rewelacyjna w smaku!
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 84
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 84
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Mięso z kurczaka pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni na złoty kolor. Przełóż do garnka. Cebulę i paprykę pokrój w kostkę. Podsmaż na patelni do czasu aż warzywa zmiękną. Dołóż do mięsa. Zalej bulionem. Dodaj ryż i groszek. Gotuj pod przykryciem przez ok. 10 minut. Dopraw przyprawą curry. Zagęść mąką i zabiel śmietaną.