Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z młodej kapusty ugotowana na karczku wieprzowym.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 733
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 149
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 86
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 134
Składniki
Wymyty, pokrojony w większą kostkę karczek gotujemy 30 minut we wrzącej osolonej wodzie razem z pokrojoną pietruszką, marchwią i ziemniakami. Po tym czasie dodajemy poszatkowaną kapustę, pastę rosołową, pomidory suszone, drobno pokrojoną natkę pietruszki, koper, czosnek, sól i pieprz do smaku. Gotujemy do miękkości składników. Jeżeli składniki zupy będą miękkie, próbujemy smak zupy, w razie potrzeby doprawiamy do smaku. Zupę podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!